ua en ru

Упаковка "Укрпластик" принесла Україні міжнародну нагороду World Star 2013

Компанія "Укрпластик" удостоєна нагороди World Star за підсумками міжнародного конкурсу Всесвітньої організації пакувальників (WPO) World Star 2013.

World Star - престижний міжнародний конкурс виробників пакувальної індустрії і перемога в ньому - це не тільки визнання професіоналізму окремо взятої компанії, але і визнання зарубіжними колегами галузевих напрацювань країни в цілому. Правила конкурсу передбачають участь у World Star лише переможців національних відборів, що досить позитивно впливає на підвищення конкурентоспроможності галузей країн-учасниць і стимулює компанії до постійного вдосконалення, пошуку нових більш цікавих рішень для бізнесу.

За словами Валерія Кривошея, голови Клубу пакувальників України, наша країна бере участь у WPO з 1998 р. Тоді ж відбувся і перший національний конкурс "Українська зірка упаковки", умови якого були повністю гармонізовані з умовами міжнародного конкурсу World Star, який щорічно проводиться WPO.

"Україна вже 15 років щорічно приймає участь у міжнародному конкурсі " World Star. За цей період вітчизняні компанії принесли Україні 44 перемоги, - підкреслив Кривошей, - на розгляд журі World Star, яке в цьому році пройшла в Барселоні, двадцять країн представили більше 200 зразків упаковки. Члени журі оцінювали дизайн, якість матеріалу, оригінальність виконання представлених зразків. Нагорода конкурсу World Star присуджена компанії "Укрпластик" за зразок упаковки жувальної гумки Dirol. До речі, компанія "Укрпластик" - абсолютний лідер за кількістю перемог World Star, усього на її рахунку 18 нагород", - резюмував Кривошей.

Важко переоцінити важливість якісних пакувальних матеріалів для зміцнення позицій вітчизняних виробників на ринку, адже упаковка лежить в основі логістики, зберігання і просування будь-якого товару.

Як зазначила голова Правління ВАТ "Укрпластик" Ірина Мірошник, фахівці пакувальної індустрії постійно удосконалюють виробничий процес, освоюють нові технології, пропонують нестандартні продуктові рішення і всі ці нові оригінальні розробки щорічно сходяться в "поєдинку" на міжнародних конкурсах.

"Приємно, що міжнародне професійне співтовариство високо оцінює нашу роботу, адже головний вектор, що визначає розвиток "Укрпластика" - прагнення бути на кілька кроків попереду галузі. Ми глибоко вивчаємо потреби сучасного бізнесу і прагнемо створювати продукцію, використання якої стає для наших клієнтів конкурентною перевагою на ринку. В цьому році продукція "Укрпластика" отримала нагороду World Star за версією Всесвітньої організації пакувальників (WPO), а також привезла в Україну головний приз конкурсу - The Best of the Best Packaging від GAA і "Золоту нагороду" від EFIA - 2013 Gold Print Award", - зазначила Мірошник.