ua en ru

BASF планує зайнятися підземним будівництвом

Світовий нафтохімічний гігант BASF представив свій новий глобальний бренд Master Builders Solutions, націлений на підземне будівництво, включаючи будівництво тунелів і гірничодобувну промисловість.

Світовий нафтохімічний гігант BASF представив свій новий глобальний бренд Master Builders Solutions, націлений на підземне будівництво, включаючи будівництво тунелів і гірничодобувну промисловість. Про це повідомляє Bloomberg.

Планується, що до кінця першого кварталу 2014 року бренд Master Builders Solutions буде поетапно запущений у всіх регіонах світу.

За словами голови підрозділу розробок для підземного будівництва BASF Метью Росса, новий бренд допоможе замовникам хімічного концерну, що спеціалізуються на підземному будівництві, отримати повніше уявлення про всі рішення BASF, починаючи від добавок в бетон і гідроізоляції до прискорювачів схоплювання набризг-бетону, ін'єкційних складів і продуктів, використовуваних при будівництві тунелів.

Згідно з повідомленням, запуск бренду Master Builders Solutions був здійснений відповідно до стратегії компанії, направленої на зосередження діяльності на тих областях, в яких працюють клієнти BASF, зокрема, підземне будівництво.